Συνολικές προβολές σελίδας

Παρασκευή, 27 Φεβρουαρίου 2015

ΚΟΛΟΚΥΘΟΣΟΥΠΑ - Pumpkin soup


Υλικά
1.       ½ κιλό κολοκύθι σε κομμάτια
2.       1 κρεμμύδι
3.       1 καρότο
4.       1 κομμάτι τζίντζερ φρέσκο  (Περίπου στο μέγεθος ενός μικρού αυγού)
5.       1 ρίζα σέλινο (μόνο το άσπρο)  
6.       1 κουταλιά της σούπας αλεύρι
7.       1 κουταλιά της σούπας μαργαρίνη
8.       Αλάτι ή μίγμα λαχανικών

Εκτέλεση
Βράζουμε όλα τα λαχανικά μαζί και κατόπιν τα πολτοποιούμε στο μπλέντερ.
Λιώνουμε τη μαργαρίνη στην κατσαρόλα και σωτάρουμε μέσα το αλεύρι. Προσθέτουμε τον πολτό των λαχανικών. Αφήνουμε να πάρει μια βράση και κλείνουμε το μάτι.
Σερβίρουμε με κρουτόν.

Καλή όρεξη!





Ingredients
1. ½ pound pumpkin into pieces
2. 1 onion
3. 1 carrot
4. 1 piece fresh ginger (about the size of a small egg)
5. 1 celery root (only white)
6. 1 tablespoon flour
7. 1 tablespoon margarine
8. Salt or a mixture of vegetables

Directions
Boil all the vegetables together and then purée in a blender.
Melt margarine in a saucepan and sauté the flour. Add the pulp of vegetables. Bring to a boil and turn off the cooker.
Serve with croutons.

Enjoy!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου