Συνολικές προβολές σελίδας

Παρασκευή, 2 Ιανουαρίου 2015

Σβίγγοι




Υλικά 

1 φαρίνα
Πορτοκαλάδα με ανθρακικό ή κόκα κόλα
ηλιέλαιο
Μερέντα
βανίλια υποβρύχιο
κερασάκια γλυκό

Εκτέλεση

Βάλτε σε λεκανάκι την φαρίνα και σιγά σιγά προσθέστε πορτοκαλάδα ενώ συγχρόνως χτυπάτε το μείγμα μέχρι να γίνει πυκνός πολτός, σαν μέλι.

Βάλτε το ηλιέλαιο να ζεσταθεί καλά και με ένα κουτάλι ριξτε μέσα μείγμα και αφήστε το να τηγανιστεί μέχρι να γίνει χρυσαφί.

Αφήστε τους σβίγγους να κρυώσουν επάνω σε απορροφητικό χαρτί και  κατόπιν κάντε μια μικρή τομή και βάλτε μέσα λίγη μερέντα.

Ζεστάνετε τη βανίλια σε μπαιν μαρί μέχρι να λιώσει και να μπορεί να χυθεί σαν μέλι.

Βάλτε σε πιατέλα μια σειρά σβίγγους και περιχύστε τους με βανίλια, συνεχιστε σε επόμενες σειρές προσθέτοντας πάντα βανίλια μετά από κάθε σειρά, μέχρι να σχηματίσετε ένα βουναλάκι..

Διακοσμήστε με κερασάκια.

Καλή όρεξη! 

2 σχόλια:

  1. καλοσωρισατε.χρονια πολλα και καλη χρονια.γλυκυτατη η αναρτηση.περιμενουμε και αλλες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ ΠΟΛΎ! ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΦΕΡΑ ΚΑΠΟΥ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΠΡΩΤΑ ΞΥΝΙΣΤΗΚΑΝ ΜΕΤΑ ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΑΝ ΣΚΟΝΗ :)

      Διαγραφή