Συνολικές προβολές σελίδας

Τρίτη, 28 Ιανουαρίου 2014

ΤΑΣ ΚΕΜΠΑΠ - TAS KEBAB

ΤΑΣ ΚΕΜΠΑΠ

ΥΛΙΚΑ
1 κιλό μοσχαρίσιο κρέας
2 -3 μεγάλα κρεμμύδια
2 σκελίδες σκόρδο
1 φλιτζάνι  τοματοπολτό
Μισό φλιτζάνι  ελαιόλαδο
7-8 μπαχάρια
1 κοφτό κουταλάκι μπούκοβο (αν  το θέλετε καυτερό)
Αλάτι
Πιπέρι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Ζεσταίνετε το ελαιόλαδο και ρίχνετε μέσα το κρέας κομμένο σε κύβους .  Το ανακατεύετε μέχρι να ροδοκοκκινίσει και προσθέτετε  το κρεμμύδι και το σκόρδο ψιλοκομμένα. Τα αφήνετε να σωταριστούν όλα μαζί  και προσθέτετε τα υπόλοιπα υλικά.  
Ρίχνετε το ανάλογο νερό και αφήνετε το φαγητό σας να βράσει.
Συνοδεύεται  με  ζυμαρικά ή πιλάφι. Μια πολύ καλή επιλογή είναι το ατζέμ πιλαφ.
Καλή όρεξη!!!






TAS KEBAB

INGREDIENTS
1 kilo beef
2 -3 large onions
2 cloves of garlic
1 cup tomato paste
Half a cup of olive oil
 Some seeds of  spices
1 even teaspoon chilli flakes ( if you want it spicy )
salt
pepper


DIRECTIONS
Heat the olive oil and add the meat cut into cubes.  Stir until golden brown and add the onion and garlic chopped.  Let them sauté all together and add the rest of the  ingredients .
Pour  water and let your food  cook.
Served with pasta or rice. A very good choice is the atzem pilaf .

Enjoy!!!

2 σχόλια: